Η Εταιρία


 

H Media connect διαθέτει κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη στην κάλυψη ειδησεογραφικών και αθλητικών γεγονότων, αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεων στην Κρήτη και τη Νότια Ελλάδα.

 

Προσφέρει OB VAN με προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της τηλεοπτικής πραγματικότητας , ένα δορυφορικό SNG VAN για την κάλυψη ζωντανών ειδησεογραφικών και αθλητικών γεγονότων. Πλήρης εξοπλισμένα συνεργεία συλλογής ηλεκτρονικών ειδήσεων ΕΝG καθώς και δυνατότητα επεξεργασίας οπτικοακουστικού υλικού και διανομή του εκτός Κρήτης. Προσφέρονται χώροι studio για ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη παραγωγή. Επίσης διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως, jimmy jib, φωτισμό, wireless cam κα.

 

Η Media Connect προσφέρει τις υπηρεσίες της μ’ ένα ελκυστικό τιμολογιακά πακέτο για την καταγραφή μεγάλων γεγονότων από κεντρικά τηλεοπτικά δίκτυα.

 

Mεγάλα δίκτυα του εξωτερικού χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Media Connect. Με την τεχνική υποστήριξη του Ομίλου της “ΚΡΗΤΗ TV”, το OB VAN μπορεί να προσαρμοστεί με βάση τις ανάγκες κάθε ενδιαφερομένου.

 

Διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και δύο κέντρα εκπομπής σε Ρογδιά Ηρακλείου και Μαλάξα Χανίων.  Από τα κέντρα αυτά εκπέμπει το ψηφιακό σήμα των τηλεοπτικών σταθμών “ΚΡΗΤΗ TV”, ΚΥΔΩN TV, CRETA CH., MY TV, CH4.

 

Στην επόμενη περίοδο αναμένεται η περαιτέρω ανάπτυξη της ψηφιακής εκπομπής στην Κρήτη.